loader image

Humtour ajándékutalvány

10 000 Ft100 000 Ft

Ajándékozz élményeket tárgyak helyett!

Tipp: A megadott lehetőségektől eltérő értékben is vásárolhatsz utalványt: ehhez egyszerűen helyezz a kosárba többféle címletet.

Tipp 2: Ha konkrét túrára szeretnél utalványt vásárolni, navigálj a túra saját oldalára, és pipáld be az “Ajándékba adod ezt a túrát valakinek?” mezőt.

Áraink 27% Áfát tartalmaznak.

Ez fog szerepelni az utalvány címoldalán: "Ajándékutalvány XX Ft értékben Minta János részére", valamint rövid személyes üzeneted.
Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: utalvany Kategória:

Ajándékozz élményeket tárgyak helyett!

Vásárolj utalványt ajándékba szeretteidnek!

Ajándékozz élményeket, gasztronómiai kalandot, pezsgő vidéki kikapcsolódást a természetben! Karácsony, diplomaosztó, érettségivizsga, születésnap, névnap, házassági évforduló, nászajándék… bármilyen alkalomra szólhat.

Ahogy megrendelésed és a befizetés megérkezik, egyedi, személyes üzenetet is tartalmazó utalványodat elkészítjük és e-mailben kiküldjük Neked!

A Humtour ajándékutalvány már megjelenésében is különleges ajándék, de ennél is fontosabb, hogy valódi élménnyel tudod meglepni szeretteidet!

Az ajándékutalványt megrendelés után elektronikus formában küldjük el neked, így otthon is ki tudod nyomtatni. Ajándékozhatsz egy általad meghatározott tetszőleges összeget, ami bármely túránkra beváltható a kiállítástól számított egy évig, de akár egy általad kiválasztott túrán való részvétellel is meglephetsz valakit.

A portfóliónkból, csak hogy párat említsünk: szervezünk gombásztúrát szakellenőr vezetésével, madárhangfelismerő kenutúrát, hódszafari csónaktúrát, sajtkészítő workshopokat, méhészeti workshopot, borkóstolókat, békamentést és sok más programot.

Üdv az oldalon!

Ha elsőként szeretnél értesülni új túráinkról, nyereményjátékokról, akciókról és egyéb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat

érték

10 000 Ft, 15 000 Ft, 20 000 Ft, 25 000 Ft, 30 000 Ft, 40 000 Ft, 50 000 Ft, 100 000 Ft

sablon

"Élet a tanyán", “A vizek élővilága”, “Gombák és növények”, “Gasztro örömök”, “Kalandözön”, Rátok bízom / Mást szeretnék